Fostul candidat ALDE la Consiliul Județean Sălaj a fost desemnat noul subprefect al județului

cover Salajul liber3 1111

Andrea Ciortea este propunerea pentru funcția de subprefect al Sălajului din partea partidului condus de Dacian Cioloș, PLUS, după ce în urma negocierilor USR a cedat această funcție.

Salajul liber Pub

Andrea Ciortea este de profesie avocat, iar în lipsa lui Bogdan Ilea, aceasta a fost și decanul baroului, desigur, interimar.

Andrea Ciortea va completa tabloul conducerii Prefecturii Sălaj, după ce Dari Toma a fost desemnat prefect, iar Virgil Țurcaș a fost retrogradat în gradul de subprefect.

Guvenrul Cîțu, alături de Guvernul Orban și guvernele PDL, sunt singurele care au avut nevoie în Sălaj de doi subprefecți. Atât Marin Nițu (independent), cât și Ionel Ciunt și Florin Florian (PSD) au avut doar câte un subprefect în momentul în care au condus Prefectura Sălaj.

Andrea Ciortea este familairă cu politica, după ce în 2016 a candidat pe listele ALDE la Consiliul Județean Sălaj, fără succes însă.

„Am candidat în 2016 din partea ALDE la un loc de consilier județean, însă pe loc neeligibil. Colegii mei din PLUS știu că am fost în ALDE”, ne-a declarat Andrea Ciortea.

De precizat că ALDE a fost partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, iar Andrea Ciortea l-a susținut atunci pe fostul liberal, trecut și el de la PNL la ALDE, Mirel Taloș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.