Florin Iordache susține că zălăuanii au fost înșelați de Ionel Ciunt pentru a câștiga voturi

cover cover

Florin Iordache, fostul președinte al PLUS Sălaj și candidatul celor de la USR-PNL la Primăria Zalău a ieșit cu un atac dur la adresa primarului Ionel Ciunt, după avaria de ieri din cartierul Brădet la rețeaua de apă.

Salajul liber Pub

Florin Iordache susține că Ionel Ciunt a înșelat zălăuanii în speranța de a câștiga un nou mandat în fruntea Primăriei Zalău „așternând asfaltul proaspăt în campania electorală peste o conductă coaptă de timp”.

Salajul liber Pub

Declarația lui Florin Iordache vine în contextul în care au ieșit la iveală unele angajamente între Primăria Zalău și Compania de Apă privind rețeaua de aducțiune a apei în oraș.

„In situatia de fata avem de a face cu un caz evident de inselare a zalauanilor pentru voturi, primaria asternand cu buna stiinta asfaltul proaspat in campania electorala peste o conducta coapta de timp, in loc sa finanteze materialele pentru schimbarea acesteia asa cum s-au angajat. Dupa doar un an se vede rezultatul acestei inselatorii, mai sunt trei ani, iar conducta este inca acolo, coapta si carpita sub asfaltul proaspat”, susține Florin Iordache.

La alegerile locale de anul trecut, Florin Iordache a strâns 6.013 voturi, adică 29,52 la sută, în timp ce Ionel Ciunt (PSD) a câștigat Primăria cu 10.376 de voturi, adică 50,94 la sută.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.