Femeile liberale din Bobota strâng rândurile și se pregătesc să scape comuna lui Coposu din mâinile primarului PSD, fost UNPR

Navo cover cover cover

În organizația de femei a PNL Bobota, comuna înaintașului politic Corneliu Coposu, au avut astăzi loc alegeri. În unanimitate a fost realeasă Mirela Rastău. La eveniment a fost prezent și administratorul public al județului, Paul Maghiu, fiu al satului Bobota, cât și fostul primar, cu șanse mari să recâștige funcția, Mugurel Moraviț.

Salajul liber Pub

Anunțul a fost făcut public de președinta OFL Sălaj, Dana Crișan care le-a urat succes doamnelor liberale din Bobota. De remarcat că PNL a pierdut aici funcția de primar, după ce bobotanii au votat un edil migrant politic prin UNPR și PMP care le-a promis aquapark.

Alegerile au fost strânse, iar primarul PSD, fost UNPR a câștigat la o diferență de doar 9 voturi în fața liberalului Mugurel Moraviț.

 

 

 

Doamnele liberale din Bobota și-au ales astăzi conducerea pentru următorii 4 ani, președinte fiind realeasa in unanimitate Mirela Rastau
Am întâlnit o echipă unita, determinata, formată din doamne cu experiență, dar și din doamne care s-au alăturat mai recent organizatiei.
Multumim colegilor nostri Maghiu Paul si Moraviţ Mugurel care ne-au fost alaturi.
Felicitari , Rastau Mirela tie si minunatei echipe pe care o conduci!
Mult succes in tot ce va propuneti!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.