EXCLUSIV FOTO. Cum va arăta noul hipermarket Kaufland din Zalău. Se va construi în cartierul Brădet, lângă Penny

Navo cover Navo cover

Discuțiile despre construirea unui nou magazin Kaufland, de tip hipermarket, în Zalău s-au finalizat și au intrat în linie dreaptă, astfel că în următoarea ședință a Consiliului Local, din data de 10 februarie, aleșii trebuie să aprobe documentația de urbanism.

Cei de la Kaufland au depus la Primăria Zalău planul urbanistic zonal pentru construire hipermarket și construcții anexe (container prefabricat fast food „Imbiss”, adăpost cărucioare, terasă acoperită clienți, boxă de reciclare, post trafo, bazin rezervă incendiu).

Noul magazin Kaufland se va construi în cartierul Brădet, lângă sensul giratoriu spre Meseș, în imediata vecinătate a Penny Market. Pentru construirea magazinului, terenul va fi predat liber de sarcini, astfel că actuala spălătorie auto de lângă Hanul Drumeților, cât și casa aflată în construcție în zonă vor fi demolate.

Noul Kaufland va avea două accese, unul din strada Ghoerghe Doja și unul din strada Corneliu Coposu, în zona Vila President.

În planul supus spre aprobarea Consiliului Local Zalău se poate vedea atât poziționarea pe hartă a magazinului, cât și un proiect al acestuia.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.