VIDEO. Îndrăgitul Radu Ciordaș, mesaj emoționant despre Alin Suciu. Artistul a venit din București pentru a merge la vot în comuna Surduc

Navo cover cover

Îndrăgitul artist de muzică folclorică, Radu Ciordaș a decis ca în această perioadă să lase Bucureștiul și să se întoarcă în Sălaj, locul unde are domiciliul în buletin. Acesta s-a reîntâlnit ieri, 8 mai, cu bunul său prieten Călin Forț, președintele PSD Zalău. Cei doi, Ciordaș și Forț au făcut echipă bună la București, în Ministerul Transporturilor, acolo unde acesta i-a fost consilier personal liderului social-democrat din municipiu.

Salajul liber Pub

Radu Ciordaș a decis să vină la Sălaj, în satul Cristolțel din comuna Surduc, acolo unde are domiciliul și să meargă la vot. Îndrăgitul artist a avut o întâlnire emoționantă cu Alin Suciu (28 ani), candidatul PSD din comuna Surduc.

Radu Ciordaș a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului candidat din Surduc și a susținut că actualul primar nu a făcut nimic pentru satul său, Cristolțel, deoarece nu l-a votat la ultimul scrutin electoral.

„Alin, eu îți doresc mult succes. Avem nevoie de un primar tânăr, motivat, care își propune să facă lucruri bune. Am aflat doar lucruri bune, frumoase despre Alin Suciu, demne de copiii crescuți la țară, educați bine. De asta are nevoie și comuna noastră, Surduc. Am avut și destui profesori care sunt vai de capul lor, atât că sunt profesori. Alin este un băiat tânăr, care a învățat să pună mâna pe levier, căruia nu îi este frică de lucru. Nu amenință, nu își bate joc de nimeni. Este om, nu un mare… aici pun bip și atât. Nu asfaltăm drumuri care nu duc nicăieri, nu aruncăm cu bani. Avem de adus apă în Cristolțel, avem de adus gaz, canalziare,avem de lucru, ce nu a făcut primarul actual. Primarul actual nu a făcut nimic, doar afirmația că nu va face nimic pentru Cristolțel că nu a fost votat. Noi îi dorim succes în pregătirea sa didactică. Pe noi să ne lase. Avem nevoie de un gospodar și un băiat tânăr „, este mesajul lui Radu Ciordaș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.