După ce vota la comanda PNL, Sabou vorbește de „trădare”. Scandalul din PSD Șimleu Silvaniei s-a mutat pe Facebook

Navo cover cover

În septembrie 2020 erau în tabere separate, iar în februarie 2024, se acuză de trădare. Telenovela din Șimleu Silvaniei s-a mutat pe facebook, unde cel care în urmă cu patru ani vota la comanda lui Septimiu Țurcaș, apoi a migrat politic, vorbește despre trădări. Pentru că trădare nu este atunci când migrezi politic după ce îți este șeful de organizație condamnat penal, ci atunci când nu ești de acord cu unele decizii politice ale partidului pe care l-ai reprezentat mulți ani.

Salajul liber Pub

Astfel, după ce s-a întors de la Parlamentul European, unde a mers pe banii românilor, liberalul Romeo Sabou (vezi poza cum îl privea pe Septimiu Țurcaș), migrat între timp politic la PSD îl acuză pe fostul candidat PSD la Primăria Șimleu Silvaniei de trădare. Economist la Citadin, după migrarea politică, Romeo Sabou vorbește despre caracter și încredere. Pentru că și el a demonstrat în PNL ce înseamnă un om de încredere în ziua când a ales să demisioneze din Consiliul Local Șimleu Silvaniei și să treacă în PSD.

„Avand in vedere ultima decizie de excludere din PSD a Domnului Opris, vreau sa fiu bine inteles: ai gospodar inseamna sa-ti faci curat in propria casa!!! Nu voi tolera acte de tradare in mijlocul organizatiei PSD Simleu Silvaniei. Am cantarit foarte bine aceasta decizie. Viitoarele alegeri bat la ușă. Vreau sa am langa mine oameni de incredere si cu caracter, alături de care Primaria orașului să devină o instituție destinată exclusiv intereselor șimleuanilor. Nu sunt un naiv, nu pot fi dus cu preșul, sunt un om pragmatic si voi face curat pentru binele dumneavoastră, în întreg orașul Șimleu Silvaniei”, transmite Romeo Sabou, atașând și documentele de excludere ale lui Cristian Opriș din PSD Șimleu Silvaniei.


Citește și –> Scandal URIAȘ în PSD Șimleu Silvaniei: președintele, exclus din partid. Ce cadouri a primit noul șef de organizație


De cealaltă parte, mult mai diplomat, Cristian Opriș, vechi PSD-ist, a clarificat situația, cu atât mai mult cu cât a primit sute de mesaje de susținere din partea șimleuanilor.

Redăm punctul de vedere și a lui Cristian Opriș:

Datorita sutelor de mesaje primite, vă adresez cu toată inima pentru a împărtăși cu voi un mesaj de recunoștință și de determinare în fața unor vremuri politice tumultoase. În mijlocul unei bătălii interne pentru valorile și integritatea partidului nostru, este esențial să vă împărtășesc cuvintele și sentimentele mele sincere. Prin aceste rânduri, doresc să exprim recunoștința mea pentru sprijinul necondiționat pe care l-am primit din partea voastră.
Îmi arătați că bătălia pe care am început-o în 2020 trebuie să continue. Nu mă las și voi continua!
Mi-ați demonstrat că social-democrația merită toată lupta în Șimleu și mă voi bate pentru social-democrație și nu pentru interese, așa cum se întâmplă astăzi în partid.
În continuare, veți citi cuvintele mele și reflecțiile asupra unei realități politice în care integritatea și principiile sunt adesea compromise în favoarea intereselor personale și a grupurilor de influență
PSD Șimleu a fost capturat de o grupare de mafioți, rechini imobiliari. Le-am stat în cale și acum am plătit cu excluderea pe nedrept din partid. Dorința domnului Romeo Sabou de a mă exclude din partid este din motive personale și la comanda altor persoane care-l controlează din umbră, face treabă murdară pentru adevărații păpușari.
Decizia PSD Șimleu de a mă exclude este nestatutara, fapt ce reiese și din hotărârea Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj. Cuvântul „Integritate” din numele comisiei ar trebui să lipsească având în vedere că au susținut această decizie, motivând că a fost doar un vot politic.
„Nu sunt un naiv, nu pot fi dus cu preșul, sunt un om pragmatic și voi face curat pentru binele dumneavoastră”, aceste vorbe sunt ale domnului Romeo Sabou și să-l credeți pe cuvânt când spune că face curat, deoarece șterge mesajele din postările sale care l-ar putea păta imaginea. În loc să încurajeze libera exprimare, acesta îi aduce la tăcere pe cei care nu îi aduc plus valoare imaginii de „gospodar pentru Șimleu”.
Cu toate acestea, social-democrația trebuie să existe în Șimleu! Vă asigur că mă voi bate pentru asta și nu mă las. Am fost trimis prin votul șimleuanilor în consiliu și îmi duc mandatul până la capăt. Social-democrații trebuie reprezentați în continuare.
In incheiere, doresc să îi mulțumesc domnului președinte Ciunt Ionel, domnului secretar Ghiurco, domnului subprefect Florian și tuturor colegilor de la PSD Sălaj, cu care am o colaborare bună.
Și totodată invit toți cetățeni din Șimleu Silvaniei,care au în suflet social democrația să vină alături de mine,pentru a lupta cu acest clan mafiot!
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.