DOLIU în învățământ! Un tânăr profesor din Sălaj s-a stins din viață la doar 37 de ani

Navo cover Navo cover

Tânărul profesor de religie din Sălaj – Ionut Ciocmarean s-a stins din viață astăzi, la vârsta de doar 37 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Vestea a venit ca un fulger pentru cei apropiați acestuia, deoarece tânărul era unul dintre profesorii dedicați meseriei sale, foarte îndrăgit de elevi, cu atât mai mult cu cât îi învăța tainele Bibliei tocmai pe copiii cu nevoi speciale de la școlile din Zalău și Șimleu Silvaniei.

Ionuț Ciocmarean era profesor la Școala Specială Speranța din Zalău, cât și la cea din Șimleu Silvaniei. Acesta a desfășurat numeroase activități pentru copiii de la cele două unități de învățământ din Sălaj și era un apropiat atât al Episcopiei Sălajului, cât și față de Mănăstirea Strâmba unde mergea foarte des alături de copiii de la clasă.

Starețul Mănăstirii Voivodeni, Protosinghel Acachie Irimiea, și-a luat și el rămas bun de la tânărul profesor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

„Mult prea devreme ai plecat suflet blând și bun… Dar, Dumnezeu este Cel care toate le rânduiește și pe toate le împlinește dupa a Sa Voie. De acum încolo, vei fi un înger, printre Îngeri, slujind Lui Hristos și Maicii Sfinte, acolo, în veșnicie, așa cum ai făcut și în această viață! Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Împărăția Cerurilor, fratele nostru întru Hristos, Ionuț Ciocmarean, să te rânduiască în ceata bunilor Lui slujitori, iar Măicuța Sfântă, pe care ai iubit-o atât de mult, să te aibă sub Sfântul ei Acoperământ!”, este mesajul celor de la Mănăstirea Voivodeni.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.