Descoperă un loc de cazare uimitor din Sălaj, cu ciubăr și jacuzzi, departe de aglomerație

Navo cover cover cover cover cover

 Hill House este un concept de cabane tip „A House” format din două spații de cazare separate, situate pe unul dintre Dealurile Sălajului, cu o panoramă spectaculoasă, pe valea Someșului.

Salajul liber Pub

Proiectul îndrăzenț a fost realizat din dorința de a le oferi turiștilor care poposesc pe Valea Someșului un loc liniștit de cazare, unde se pot bucura de natură, pot scăpa de aglomerație, pot degusta produsele locale și se pot bucura de o baie în ciubărul cu jacuzzi.

Salajul liber Pub

Hill House – UNDE? În satul Bârsău Mare, comuna Gâlgău, la 75 km de Zalău, la 80 km de Cluj-Napoca și 65 km de Baia Mare

Gazdele de la Hill House pun la dispoziția turiștilor două cabane de tip A, moderne, spațioase, mobilate și utilate cu absolut tot ce este nevoie. Cabana mare, prima care a fost dată în circuitul turistic dispune de maxim 8 locuri de cazare în două spații generoase, în timp ce cealaltă este mai micuță. Cabanele au și balcon cu vedere către râul Someș și către dealurile Sălajului.

La Hill House vă puteți bucura de un ciubăr modern, așezatîn fața cabanei, de unde vă puteți bucura de o priveliște uimitoare asupra zonei. Locația mai dispune și de un grătar, iar în imediata vecinătate se află și pensiunea Cristina, unde se pot degusta cele mai delicioase preparate locale din zonă.

Locația se închiriază integral, iar pentru detalii puteți accesa proprietatea la numărul de telefon 0745641678 sau puteți contacta proprietatea pe pagina de facebook – Hill House.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.