Descoperă Țara Codrului cu bicicleta electrică, noua activitate turistică realizată de o tânără la Complexul AquAngar

Navo cover Navo cover

Tânăra pasionată de mișcare și natură, Frida Balaj, împreună cu reprezentanții complexului turistic AquAngar au pus bazele unei colaborări și au demarat o nouă activitate turistică pentru toți cei care își doresc să descopere zona orașului Cehu Silvaniei, cunoscută popular drept „Țara Cordului”.

Acum, cei care ajung la AquAngar, pe lângă centrul SPA, sala de fitness, salonul de masaj și sauna, au la dispoziție și patru biciclete electrice pe care le pot închiria pentru a descoperi pe șosea sau off road zona orașului Cehu Silvaniei și împrejurimile. Cele patru biciclete electrice pot fi închiriate pentru o perioadă de 3 ore, la prețul de 80 de lei sau pentru cei care își doresc o zi plină de aventură, prețul este de 120 de lei.

Organizatorii au mai multe trasee stabilite pentru cei care își doresc o escapadă în natură, dar nu este obligatoriu să fie urmate acestea. Printre traseele propuse se numără și zona viilor din Cehu Silvaniei, biserica veche din Ulciug, dealurile și pășunea din Ulciug de unde se deschide o panoramă superbă asupra satului, unde, în zilele senine se vede până în Baia Mare, dar și zona vechiului castel din Cehu Silvaniei, barajul de la Sălățig și multe altele.

Pe lângă biciclete electrice, pasionații de sport care ajung la AquAngar mai au la dispoziție terenuri de minifotbal, tenis de câmp, baschet, dar și o zonă specială amenajată cu diferite jocuri.

„Iubesc foarte mult mișcarea și natura, și până la urmă, am ajuns la concluzia că aceasta este și idea celor de la AquAngar, unde se dorește realizarea unei strânse legături între mișcare și natură. Am ajuns la o înțelegere cu cei de acolo și oferim acum acest serviciu de explorare a zonei superbe din Țara Codrului cu bicicletele electrice. Cu astfel de biciclete este mult mai ușor să te plimbi prin natură față de una clasică. Este un prim proiect, însă ne gândim la mult mai multe, astfel încât să realizăm o strânsă legătură între conceptul de sănătate, mișcare, natură și relaxare, ceea ce se și încearcă prin Complexul AquAngar”, ne-a mărturisit tânăra Balaj Frida.

Cei care doresc să se bucure de o escapadă în natură în Țara Codrului pot închiria bicicletele direct de la recepția AquAngar, dar pot găsi informații și pe pagina de facebook, cât și la numărul de telefon 0728025238 și pe site www.aquangar.ro.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.