Descoperă 5 cabane și pensiuni de poveste din Sălaj, în mijlocul naturii, cu ciubăr

Navo cover cover cover cover cover

În ultimul timp, în județul Sălaj s-a pus mult accentul pe turism. Investițiile au fost impresionante, iar imediat după pandemie, în județ au apărut numeroase locații turistice noi, cu facilități diverse, de la piscine, la camere cu vedere panoramică sau ciubăr și alte puncte de atracție sau programe de petrecere a timpului liber.

Salajul liber Pub

Am decis să prezentăm astăzi cinci cabane și pensiuni inedite din județul Sălaj, cu ciubăr, situate în mijlocul naturii, unde poți petrece clipe de poveste alături de cei dragi sau te poți relaxa după o săptămână plină.

Salajul liber Pub

Din cele cinci cabane și pensiuni prezentate astăzi, trei sunt proiecte noi, inaugurate în urmă cu scurt timp și gândite pentru a ridica standardele turistice din județul Sălaj. Celelate două, deși au vechime pe piață, au progresat mereu în facilitățile pe care le oferă turiștilor.

1. Căsuța din Livadă (satul Mălădia, comuna Măeriște)

Căsuța din Livadă este unul dintre cele mai noi proiecte turistice din județul Sălaj. Cabana a fost construită în tipul „A House” și este idea a doi tineri din sat care au dorit să aducă un plus valoare zonei prin ridicarea acestei cabane.

Cabana dispune de trei camere, cu paturi duble, un living spațios cu șemineu și bucătărie. Cabana are toate facilitățile.

Cei care închiriază în această perioadă Căsuța din Livadă se pot bucura și de ciubăr, iar începând din luna mai, la locație va fi disponibilă, din nou, și piscina, una dintre cele mai noi din județul Sălaj. Locația se închiriază integral la prețul de 1.000 de lei/noapte.

2. Casa din Lazuri (sat Lemniu, comuna Letca)

Un alt proiect inaugurat recent a fost Casa din Lazuri, din satul Lemniu, comuna Letca. Situată într-o zonă ferită de aglomerație, locația este una premium, care își așteaptă oaspeții. Casa din Lazuri este o idee turistică pe malul Someșului, în Dealurile Sălăjene, unde totul este realizat pentru cei care doresc să scape de viața cotidiană și să se relaxeze în mijlocul naturii. Accesul este facil, pe drumuri asfaltate, iar locația este una modernă.

Cabana are șapte camere de cazare, din care 6 sunt cu pat matrimonial și una cu două paturi supraetajate. Există inclusiv camere care au fost gândite cu două geamuri, astfel încât priveliștea panoramică să poată fi admirată chiar și din pat.

Zona este spectaculoasă, iar unele camere beneficiază inclusiv de balcon propriu. Toate camerele sunt dotate cu televizor, internet și minibar. Pe lângă camerele de cazare, cabana mai dispune de un living spațios, mobilat corespunzător pentru petrecerea timpului liber, dar și o bucătărie complet utilată și mobilată. Capacitatea maximă de cazare este de 16 persoane.

3. Hill House (Bârsău Mare, comuna Gâlgău)

Un alt proiect turistic inaugurat recent este Hill House din satul Bârsău Mare, comuna Gâlgău. Și aici vorbim de o cazare de tip „A House”. Locația este una nouă, situată într-o zonă liniștită, pe o culme de deal.  Cei care poposesc aici se pot bucura printre altele de camere cu vedere panoramică, ciubăr și grătar.

La Hill House vă puteți bucura de un ciubăr modern, așezatîn fața cabanei, de unde vă puteți bucura de o priveliște uimitoare asupra zonei. Locația mai dispune și de un grătar, iar în imediata vecinătate se află și pensiunea Cristina, unde se pot degusta cele mai delicioase preparate locale din zonă. Locația se închiriază integral, la prețul de 800 de lei pe noapte, iar pentru achiziția mai multor nopți de cazare, gazdele oferă și anumite oferte speciale.

4. Pensiunea Andra & Ade (în Năpradea)

Pensiunea Andra & Ade este o altă locație de poveste din județul Sălaj. Situată în localitatea Năpradea, gazdele fac tot posibilul pentru a le oferi turiștilor pachete cât mai atractive și pentru a aduce mereu ceva nou în ofertă.  Gazdele vă oferă pentru cazare cinci camere spațioase și foarte confortabile, care dispun de baie proprie și televizor. Oaspeții care ajung la Năpradea sunt întâmpinați de gazde cu produse tradiționale din zonă – un platou cu produse specifice locului, 100% ecologice (brânză, roșii, slănină), dar și pălincă din zonă, de prune, mere sau pere.

Pe lângă facilitățile de cazare, atunci când rezervați pachetul turistic de la Năpradea mai primiți inclus în preț și acces la ciubărul cu hidromasaj, la saună, la întreg parcul din jurul pensiunii cu numeroase locuri de joacă pentru copii, cât și la tiroliana special amenajată pentru cei mici. Totodată, oaspeții primesc gratuit și accesul la un cuptor de pizza și la locul de grătar special amenajat într-un foișor, la umbră. Pe lângă oferta turistică clasică, cei de la Năpradea au inclus în pachetul turistic și plimbări ghidate cu ATV-ul. Sunt disponibile trei ATV-uri achiziționate anul acesta, nou-nouțe, pentru experiențe de vis în împrejurimile pensiunii.

5. Pensiunea Randra (Șimleu Silvaniei)

În ultima perioadă s-a investit puternic și la Pensiunea Randra de la ieșirea din Șimleu Silvaniei spre Nușfalău. Gazdele primitoare oferă, pe lângă o spațioasă sală de evenimente și camere pentru turiști. Locația poate fi închiriată atât integral, cât și pe cameră, la prețul de 180 de lei/noapte. Pensiunea dispune și de un ciubăr, este situată într-o zonă retrasă, iar camerele au și vedere panoramică.

Pensiunea dispune și de o curte spațioasă și un lac, unde doritorii se pot relaxa și pot face plimbări pe malul acestuia. Locația are și o sală de jocuri, biliard, zonă de relaxare cu șemineu și multe alte atracții pentru turiști.


***Acesta este un review by salajulliber.ro și Visit Sălaj și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor
***salajulliber.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Vizitează Sălajul – un județ cu locuri și oameni de poveste!


Citește și:

–> Dacă ești din Sălaj trebuie să ajungi aici o dată în viață. 8 sate uimitoare, mai puțin umblate

–> Dacă ești din Sălaj trebuie sa faci asta o dată in viața: 7 lucruri inedite pe care să le încerci

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.