Deputatul Liviu Balint, apreciat public în prezența Episcopului Greco-Catolic din Cluj pentru contribuția adusă la modernizarea bisericii din Băbeni

Navo Navo cover

Deputatul Liviu Balint a primit ieri, 19 iunie, felicitări publice de la repreznetanții Bisericii Greco-Catolice din Sălaj, tocmai în prezența Episcopului Greco-Catolic de Cluj-Gherla, Claudiu.

Salajul liber Pub

Deputatul Liviu Balint a fost apreciat public, în fața a sute de oamenii, pentru contribuția însemnată pe care și-a adus-o pentru modernizarea bisericii din localitatea Băbeni.

„Pr. paroh a realizat, pe scurt, o cronologie a lucrărilor realizate și a adus mulțumiri tuturor celor care au contribuit la ele, și le-au susținut: Ierarhilor: PS Florentin, de vie memorie, și PS Claudiu, reprezentanților Episcopiei din Cluj, Asociației Renovabis din Germania, Primăriei și Consiliului local din Băbeni, Secretariatului de Stat pentru Culte, deputatului Balint Liviu care era de față, credincioșilor Parohiei Greco-Catolice Băbeni, precum și celor ortodocși care au ajutat financiar și tuturor colaboratorilor”, au mențioant și reprezentanții Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla într-o postare publică oficială a acestora.

Pe lângă implicarea în viața greco-catolicilor din Sălaj, deputatul Liviu Balint este foarte apreciat și de către creștinii ortodocși. De Paște, acesta a primit vizita Episcopului Sălajului, Preasfințitul Petroniu, iar ulterior a fost ales să reprezinte  Episcopia Sălajului la Adunarea Națională Bisericească.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.