Demisie importantă din PSD Sălaj – Vlad Gălățeanu se alătură lui Dragnea și pune bazele Alianței Pentru Patrie în județ

Navo cover Navo cover

Vlad Gălățeanu (43 ani), vicepreședinte al PSD Sălaj, a demisionat din partid și a decis să i se alăture lui Liviu Dragnea în partidul Alianța Pentru Patrie.

Salajul liber Pub

Vlad Gălățeanu, alături de Ildico Domuța și Sorin Sabău sunt cei trei sălăjeni care începând de astăzi se regăsesc în partidul lui Liviu Dragnea. Cei trei au menirea de a pune pe picioare filiala județeană și de a se implica activ în politică de partea noului partid apărut pe scena politică din județ și din țară.

Vlad Gălățeanu a fost membru PSD timp de 20 de ani. Acesta a fost inclusiv președintele organizației de tineret a PSD Sălaj. Gălățeanu este inginer la Compania de Apă, fiind foarte apreciat în domeniul său.

„Am stat 20 de ani în PSD și am decis că acesta este pasul pe care trebuie să-l fac în acest moment și să fiu alături de politica dusă de Liviu Dragnea”, ne-a declarat Vlad Gălățeanu.

Din câte se pare, și alți membri ai PSD Sălaj vor demisiona în cel mai scurt timp.

De remarcat că apele sunt foarte tulburi în partidul condus de Ionel Ciunt fiind o dispută constantă între tabăra lui Călin Forț și cea a unuia dintre cei mai apreciați social-democrați din Sălaj, Dan Ghiurco.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.