Curs important absolvit de directorul SCM Zalău, Claudiu Bujor la Federația Română de Fotbal

Navo cover cover cover

Claudiu Bujor, directorul Sport Club Municipal Zalău a absolvit ieri cursul „Business Excellence in Football Management”, organizat de Federația Română de Fotbal, prin Academia Națională de Fotbal. Cursul s-a aflat la a doua ediție și este unul dintre cele mai importante organizate de FRF.

Salajul liber Pub

Programul Business Excelence in Football Management, absolvit și de Claudiu Bujor, a fost conceput pentru a oferi liderilor și profesioniștilor din industria sportivă instrumentele de business necesare pentru a avansa și dezvolta cluburile pe care le conduc, pentru a înțelege dinamica relațiilor cu jucătorii și fanii, și pentru a crește performanțele echipei.

La prima ediție a cursului din 2021-2022 au participat manageri din toate ligile principale, de la copii și juniori, la primele trei ligi din România. Printre cluburile reprezentate se numără FCSB, Farul Constanța, Rapid, Universitatea Cluj, CSA Steaua sau SSU Poli Timișoara.

„Mulțumesc FRF și ASEBUSS pentru modul educațional, o experiență utilă și foarte interesantă”, a transmis directorul SCM Zalău, Claudiu Bujor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.