Cum vor arăta primele 100 de zile cu Gheorghe Stanciu președinte al Consiliului Județean Sălaj

Navo cover cover

Gheorghe Stanciu, candidatul PNȚCD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj a anunțat astăzi ce va face în primele o sută de zile la șefia instituției dacă va fi ales de sălăjeni.

Salajul liber Pub

Primul lucru care trebuie să-l facă este să cunoască colectivul cu care lucrează în instituție, să socializeze cu ei și să facă o inventariere a tot ce e bun pornit și ce nu e bine, să oprească. Acesta susțin că în Sălaj sunt investiții de milioane de euro care poate nu vor funcționa niciodată. Nu va demola nimic din ce este bun și susține că nu va schimba pe nimeni, deși alții se tot bat cu cărămida în piept că ar face asta. Stanciu susține că personalul din cadrul Consiliului Județean Sălaj are experiență profesională, dar problema este că birourile din instituție s-au umplut de oameni politici care nu lucrează. O să inventarieze apoi fiecare departament pentru a vedea fiecare ce face, cum lucrează și ce lucrează.

Al doilea aspect pe care îl va realiza în primele o sută de zile este legat de comune. Nu va fi o comună unde să nu ajungă. Se va uita după oportunitățile de dezvoltare ale acestora. Va face o strategie serioasă, nu una personală, pentru culoarea roșie sau verde. Investițiile trebuie să fie rentabile, nu moarte, ca până acuma.

Apoi, Stanciu susține că va avea o discuție cu toți primarii din județul Sălaj și va face tot posibilul să asigure utilități în parcurile industirale pe care vrea să le realizeze. Stanciu susține că se pricepe să atragă investitori și garantează că numărul locurilor de muncă va crește considerabil cu el la cârma județului.

Acest material a fost comandat de Partidul National Taranesc Crestin Democrat si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200185.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.