Ciunt și Coța, la cuțite, la doar doi ani după ce primarul Zalăului îi oferea 3,4 milioane de lei, bani pe care să-i gestioneze la echipa de volei

sos de centura cover

O știre publicată pe televiziunea Sălăjeanul TV, deținută de fostul lider al PSD Sălaj, Daniela Coța, a înfuriat liderii social-democrați din județ. Așa se face că după ce mai ieri, Ionel Ciunt îl numea pe patronul Sălăjeanul TV în funcția de manager al echipei Volei Municipal Zalău, astăzi îl acuză de cântece „de lebădă tristă”.

Salajul liber Pub

Ruptura este imensă între Ionel Ciunt și Daniela Coța, care până în urmă cu doi ani erau braț la braț prin oraș și împărțeau după bunul plac banul, nu puțin, de la echipa de volei. Practic, din bugetul local. De remarcat că bugetul echipei era de 3,4 milioane de lei, bani pe care Primăria Zalău prin primar, îi oferea în administrare familiei Coța, la echipa de volei.

Astfel, o știre de la Sălăjeanul TV arăta degringolada creată în PSD Sălaj cu girul primarului Ionel Ciunt, care a scăpat organizația PSD Zalău de sub control. Știrea l-a înfuriat atât de rău pe liderul social-democrat care până în 2019 îi lua apărarea Danielei Coța, colegă de partid de altfel, încât a ieșit public cu un comunicat împotriva acestora.

Salajul liber Pub

Redăm comunicatul PSD Sălaj, iar la final găsiți și știrea de la Sălăjeanul TV.

PSD Sălaj: Cântecul de lebădă al unui sălăjean trișor – Tentative disperate prin televiziunea căreia îi cântă cucuveaua
Patronii unei așa-zise televiziuni sălăjene, cu ajutorul căreia au crezut că pot manipula publicul în așa măsură încât să-și acopere acțiunile cu care lezează comunitatea, sunt foarte cunoscuți zălăuanilor pentru faptele și metehnele lor.
În sfârșit, la un moment dat, doamna a fost exclusă din PSD pentru că nu făcea altceva decât să prejudicieze organizația prin faptele recunoscute de toată lumea ca reprobabile, pentru că au creat mari probleme în comunitate și pentru că păgubesc societatea.
Reacția lor este să țipe și să muște ca o fiară turbată în agonie. Cel mai la îndemână le este să publice informații false sau denaturate grosolan la adresa a tot ce este legat de PSD. Iar mijlocul este bieneînțeles pseudoteleviziunea lor, o ruină pe piața media, pentru că societatea nu a asimilat-o, ci a respins-o ca pe un corp străin, ca orice organism care funcționează normal.
Planul lor de a se adăposti politic pentru a putea face afaceri păguboase pentru instituții ale statului nu a funcționat, iar așa-zisa televiziune ce trebuia să fie paravan nu-și împlinește rolul pe care l-au dorit.
Și pentru că sunt… infantili, reușesc să se dea singuri de gol în demersul lor jurnalistic menit să lovească în altcineva. Mor acum de grija PSD, dupã ce i-au adus grave prejudicii de imagine. Acuză probleme la Transurbis. Substratul este că societatea de transport în comun nu le mai furnizază bilete în chioșcurile pe care le dețin acești patroni de presă și încearcă să recupereze sume importante de la ei, din bilete vândute, bani pe care i-au încasat fără să mai facă plăți către Transurbis. Acuză probleme la Clubul Sportiv Municipal, după ce au făcut mari necazuri la Clubul de Volei, care s-au lăsat cu procese împotriva lor. Acuză municipalitatea de … te miri ce, după ce tocmai au fost în litigiu cu aceasta și sentința îi obligă să-și ridice chioșcurile de pe spațiul public pentru că nu au mai plătit chiria de foarte multă vreme. Iar pentru istoria veche a chioșcurilor și-au câștigat în urmă cu ani buni condamnarea din partea publicului zălăuan.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.