Cinema Scala a ajuns la a doua inaugurare. Zălăuanii vor merge la film… în februarie

Navo cover Navo cover

Cinematograful Scala a ajuns astăzi din nou în atenția publicului. Asta după ce în luna septembrie a anului trecut, cu mare fast și tam-tam, primarul Ionel Ciunt recepționa lucrările, iar echipa din Primăria Zalău anunța că până la sfârșitul anului 2022 zălăunaii vor putea merge la film.

Termenul s-a declat, iar astăzi, 13 ianuarie, Cinematograful Scala a fost din nou în centrul atenției. Asta deoarece la Zalău a ajuns ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, care a semnat actele de predare primire a investiției, iar evenimentul a fost, la fel ca cel din septembrie 2022, unul cu mare fast. Nu a lipsit de la eveniment nici președintele PSD Marcel Ciolacu, care a fost întâmpinat de o mare masă de tineri PSD-ști care s-au putut bucura, preț de câteva minute, de o experiență la cinematograf.

Zălăuanul de rând mai are însă de așteptat până a putea viziona un film. Cele mai optimiste scenarii arată că zălăuanii vor putea viziona un film la Scala abia din luna februarie, așa cum a anunțat în cadrul evneimentului de astăzi, primarul Ionel Ciunt.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.