David Țîrlea a devenit vineri cel mai tânăr vicepreședinte din istoria PSD Sălaj

Navo cover Navo cover

David Țîrlea a fost ales vineri, 13 ianuarie, în unanimitate de voturi, unul din cei 17 vicepreședinți ai PSD Sălaj, una dintre cele mai importnate funcții din partid la nivel de județ, după cea de președinte, prim-vicepreședinte și secretar executiv.

Salajul liber Pub

La cei 25 de ani ai săi, David Țîrlea a intrat în istoria social-democraților sălăjeni drept cel mai tânăr vicepreședinte la nivel județean de după Revoluția din 1989.

Doar Călin Forț și Sergiu Panie se pot lăuda cu o astfel de ascensiune politică, însă în cazul lui Forț și a lui Panie, aceștia au devenit vicepreședinți ai PSD Sălaj la vârsta de 27 de ani, pe filiera TSD, administratorul public din Zalău fiind și președintele TSD Sălaj, atunci când destinele tinerilor social-democrați erau conduse de Victor Ponta la nivel național.

David Țîrlea ocupă în prezent funcția de consilier al secretarului de stat Marius Stanciu din Ministerul Muncii. Acesta va face echipă în conducerea PSD Sălaj și cu Vlad Pașcalău, cel care a primit de drept funcția prin prisma faptului că este președinte al TSD Sălaj și cel împotriva căruia David a candidat la scrutinul pentru funcția de lider al organizației de tineret, însă fără prea mare succes, Vlad Pașcalău câștigând singur împotriva tuturor scrutinul la scor uriaș.

„Vineri seara, am avut onoarea de a fi ales ca vicepreședinte al organizației Partidului Social Democrat Sălaj. Apreciez susținerea acordată și doresc să mulțumesc tuturor celor care cred în mine, în special delegaților care m-au votat în unanumitate pentru această funcție. Am fost un adolescent când am devenit social democrat, dar am învățat că scările se urcă treaptă cu treaptă. Pregătit, serios și demn, sunt gata să mă angajez în munca pentru județul Sălaj. De asemenea, doresc să-l felicit pe domnul Ionel Ciunt pentru alegerea sa în funcția de președinte al PSD Sălaj și sunt convins că împreună cu noul birou politic vom aduce un aport pozitiv organizației și județului nostru”, a transmis David Țîrlea.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Greșit titlu articolului! Mai nimerit era sa scrieți ca e cel mai tânăr pupincurust din istoria PSD-ului!!! Nu vi se pare ca era mai nimerit !!!