Cine este tânărul Mihai Igna, noua speranță a politicii din județul Sălaj

sos de centura cover

Mihai Igna este una din tinerele speranțe ale politicii din județul Sălaj. Sprijinit puternic de europarlamentarul Cristian Terheș, tânărul zălăuan își dorește să ajungă cât mai sus pe scena politică din județ.

Salajul liber Pub

Mihai are doar 19 ani, a jucat patru ani volei la Clubul Sportiv Școlar Zalău și este pasionat de pian. Totuși, tânărul zălăuan este pasionat și de viața politică, fapt pentru care s-a înscris în PNȚCD și a devenit președintele organizației de tineret a PNȚCD Zalău.

Tânărul zălăuan susține că în campania electorală de la alegerile locale a mers ca voluntar pe străzile orașului pentru a face campanie țărăniștilor și a rămas profund impresionat de dinamismul organizației, deschiderea persoanelor și numărul mare de tineri din partid.

Salajul liber Pub

În Mihai Igna liderii PNȚCD își pun mari speranțe și consider că va deveni un om politic important după ce se va maturiza. Deocamdată Mihai Igna dorește să construiască în cadrul organizației de tineret a PNȚCD Zalău un loc în care tinerii să se poată dezvolta și să învețe cât mai mult pentru a fi liderii de maine și persoane de succes.

„Doresc să arătăm cât mai multor tineri care doar implicându-se pot produce schimbările în bine pe care le așteaptă. Mai vreau să luptăm pentru apărarea și promovarea drepturilor și libertăților pe care le avem. Puțină lume, de pildă, știe că avem dreptul de a cere de la orice instituție și autoritate publică informații de interes public, pentru a vedea, de exemplu, cum au cheltuit banii noștri”, spune Mihai Igna.

Organizația de tinere a PNȚCD Zalău numără la ora actuală 30 de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, dar grupul e în creștere.

Mihai Igna susține că a intrat într-un partid deoarece consideră că „prin politică poți facefoarte mult bine în societate”.

„Am intrat în PNȚCD atât pentru a duce mai departe lupta națională a marilor patrioți din trecut, cât și pentru că PNȚCD e locul unde am multe de învățat, unde mă pot dezvolta pe toate planurile și unde ceea ce am de oferit, prin idei, propuneri și acțiuni, este luat în seama”, mai spune Mihai.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.