Un fost consilier local al PNL Șimleu Silvaniei a trecut la PLUS, partidul lui Dacian Cioloș

sos de centura cover cover

Consilierul local și lider al PNL Șimleu Silvaniei, Mihai Oprea a renunțat în luna noiembrie a anului trecut atât la funcția din forul de decizie al orașului, cât și din partid.

Salajul liber Pub

De remarcat că înainte de demisie, Mihai Oprea a fost cel mai vocal contestatar al opoziției PSD-Pro România, însă în cele din urmă a decis să renunțe la funcție.

Parfumuri

Mihai Oprea susține că a renunțat la funcție din motive personale.

Parfumuri

„Mi-am dat demisia atât din PNL, cât și din Consiliul Local Șimleu Silvaniei. Motivele sunt personale”, ne-a declarat fostul liberal în luna noiembrie.

Între timp, Mihai Oprea nu a stat pe bancă în politica din oraș și a decis să se înscrie în PLUS, partidul lui Dacian Cioloș.

„Mihai Oprea este colegul nostru din PLUS Șimleu Silvaniei”, ne spune președintele PLUS Sălaj, Liviu Fărcaș.

De remarcat că în Șimleu Silvaniei Alianța USR-PLUS nu a rezistat, astfel că ambele partide au avut candidați separați la alegerile locale. Din câte se pare, la ora actuală se duc tratative ca cele două partide să susțină un candidat comun, însă nu se știe dacă alianțe se poate uni iar la Șimleu Silvaniei, ținând cont că USR are un consilier local în funcție – Virgil Bob, iar PLUS a obținut mai puține voturi la locale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.