Cine este tânărul Marian Răzvan Sfara, candidatul PSD la Primăria Rus

Navo cover cover

Susținut de numeroși tineri, Marian Răzvan Sfara a decis să se implice în politică și să candideze la funcția de primar al comunei Rus din partea Partidului Social Democrat – PSD.

Salajul liber Pub

Marian Rzăvan Sfara are 32 de ani, este căsătorit, un om harnic și gospodar, care a demonstrat atât în mediul privat, cât și în viața personală că merită încrederea cetățenilor pentru a conduce destinele comunei Rus în următorii patru ani.

Este un om credincios, cu frică de Dumnezeu, are doi copii și o viziune clară pentru dezvoltarea comunei. Deschis la idei noi, Marian Sfara are întreaga susținere a conducerii PSD Sălaj, a lui Florin Florian, fostul prefect al județului și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, cât și a președintelui PSD Sălaj, Ionel Ciunt, care își are originile în comuna vecină, Șimișna.

Marian Răzvan Sfara este un om gospodar și harnic. Acesta muncește peste 100 de hectare de teren din comună an de an. Este unul dintre cei mai importanți fermieri de pe Valea Someșului.

Marian provine dintr-o familie de oameni muncitori și buni gospodari, el fiind un exemplu pentru tânăra generație, că și în mediul rural se poate câștiga prin muncă și dedicare.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL, într-un tiraj de 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.