Cine este cu adevărat Bogdan Ilieș, independentul care vrea să strice jocurile partidelor în bătălia electorală din Zalău

cover Navo Navo Navo cover Navo

Independentul Bogdan Ilieș este născut în Zalău, face parte dintr-o familie modestă, tatăl lui a fost gestionar la Michelin, iar mama sa învățătoare la Școala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău .

Bogdan Ilieș a terminat facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene, facultate la care a făcut și modulul de pshihopedagogie, îndrumat de mama sa care și-a dorit să devină profesor.

A ales, ca majoritatea tinerilor, să plece în stăinătate unde a muncit în Franța în domeniul construcțiilor. După decesul tatălui său a renunțat a mai merge în străinătate, dorind să fie alături de mama sa.

Revenind în Zalău, spune el, a realizat ca viața este prea scurtă și a pierdut câțiva ani ai tinereții muncind prin țări străine și a decis să combine utilul cu plăcutul, iar de câțiva ani administrează Clubul Millenium și piscina Season Pool, unde a organizat nenumărate evenimente cu artiști cunoscuți la nivel național, evenimente caritabile, dar și baluri ale bobocilor unde a fost alături de tinerii organizatori și participanți la care le-a văzut voința de a face ceva, dar și neajunsurile cu care s-au confruntat, motiv pentru care a hotărât să candidedeze și să susțină drepturile tinerilor fără drept de vot, acesta fiind și principalul slogan din campania sa electorală.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.