Baza de înot din centrul Zalăului prinde contur. Investiția se ridică la ordinul milioanelor de euro

Salajul liber Pub Salajul liber3

În centrul Zalăului, peste drum de Primărie, se construiește o bază de înot, cu SPA și multe alte facilități. Investiția, care se ridică la ordinul milioanelor de euro prinde deja contur.

Salajul liber Pub

Este vorba de o investiție a celor de la Manager care își doresc să amenajeze aici o bază sportivă pe trei nivele, suprafața totală construită fiind de 3.900 de metri pătrați.

Primul etaj al acestui complex va fi destinat socializării, astfel că aici va fi amenajat un bar şi o cafenea, dar şi un SPA şi bazinele de înot. SPA-ul va cuprinde saună finlandeză, saună umedă, infrasaună, bazin de apă rece, duşuri emoţionale, masaj şi hidromasaj, dar şi o cameră de relaxare.

În incinta centrului vor fi şi trei bazine de înot, unul semiolimpic cu o adâncime de 1,40 metri, o piscină pentru copii şi un jacuzzi.

La etajul al doilea va fi zona de fitness şi sporturi individuale – benzi de alergare, greutăţi, biciclete şi multe alte aparate moderne.La etajul trei vor funcţiona sporturile de grup – aerobic, spinning, cross fit şi altele. Toate etajele vor avea vestiare, toalete şi duşuri moderne.

La etajul trei vor funcţiona sporturile de grup – aerobic, spinning, cross fit şi altele. Toate etajele vor avea vestiare, toalete şi duşuri moderne.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.