Ce părere și-au format șeicii din Dubai despre Vlad Pașcalău, viceprimarul Jiboului

sos de centura cover cover

La finele lunii octombrie, Vlad Pașcalău a participat ca reprezentant al Transilvaniei la un eveniment de talie mondială organizat în Dubai. Evenimentul a fost organizat de șeicii din Dubai și a purtat denumirea de World Fashion Festival Awards. Evenimentul a reprezentat o premieră în lumea modei și un târg de promovare a turismului din întreaga lume.

Salajul liber Pub

Din România a participat o delegație care a purtat denumirea de „Grup România Frumoasă”. Organizatorii au ținut astăzi să transmiteă un mesaj de mulțumire delegației României și să-i caracterizeze pe fiecare în parte.

„World Fashion Festival Awards și Hit High Team, doresc să vă mulțumească pentru tot sprijinul, dragostea și munca în echipă a echipei României Grup Romania frumoasa”, este mesajul organizatorilor.

Parfumuri

Despre Vlad Pașcalău, viceprimarul Jiboului, șeicii din Dubai susțin că și-au format o imagine pozitivă, fiindcă este un tânăr implciat în viața comunității care își iubește țara.

Parfumuri

„Invitat VIP –  domnul Vlad Pascalau, viceprimar Transilvania, Romania. Este un viceprimar tânăr din Transilvania, România care își iubește țara, poporul și tradițiile”, este părerea oficială a organizatorilor despre tânărul Vlad Pașcalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.