Primarii din Sălaj NU au știut că mâine trebuie să voteze angajarea lui Septimiu Țurcaș. Ce spun aleșii dumneavoastră

sos de centura cover

Septimiu Țurcaș, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, s-a ales prin girul lui Dinu Iancu Sălăjanu, Ionel Ciunt și a primarilor de la Gilău și Huedin cu postul de administrator public la Asociația Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș Tisa (ADI Someș-Tisa). Postul este nou înființat și cu dedicație pentru Septimiu Țurcaș.

Salajul liber Pub

Cei 122 de asociați din acest ADI, respectiv 57 de primari din Sălaj și restul din județul Cluj trebuiau să voteze astăzi în cadrul Adunării Generale a Asociațiilor angajarea lui Septimiu Țurcaș, doar că, ședința s-a amânat din lipsă de cvorum. Ședința AGA va fi reluată mâine, indiferent de cvorum.

Mai mulți primari ne-au mărturisit că nici nu au știut ce trebuie să voteze la această AGA. Asta deoarece nicăieri în convocator nu a fost specificat numele lui Septimiu Țurcaș, ci doar o portiță legislativă prin care se înființează funcția de administrator public.

Salajul liber Pub

De altfel, primarii din Sălaj au anunțat că nu sunt prea încântați de această decizie, din punct de vedere moral în primul rând.

Alexandru Bercean, primar Meseșenii de Jos (PSD): „Nu am știut de acest lucru pentru ca azi nu am reușit sa ma loghez la videoconferință. Am încercat vreo 20 min și am renunțat. Mâine mă abțin de la vot, nu mă reprezintă Septimiu Țurcaș”.

Eugen Lazăr, primar Buciumi (PSD): „Mâine sunt plecat la Satu Mare cu probleme de rezolvat la AFIR. Nu votez”

Dănuț Pop, primar Ileanda (PNL): „Nu am știut că se votează angajarea lui Septimiu Țurcaș. O să văd dimineață cum votez”

Gal Mate, primar Almașu (UDMR): „Nu este moral angajarea lui Țurcaș. Eu astăzi nu m-am putut loga pe platformă”

Nicu Pavel, primar Cizer (PNL, fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne și reprezentant al apărării legilor din România): „Votez pentru angajarea lui Septimiu Țurcaș. E o societate privată, cu bani publici. Dacă e legal, votez. Eu sunt tânăr încă în politică”

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.