Ce a muncit profesorul Cosmin Ardelean în Consiliul Județean Sălaj

cover Salajul liber3 1111

Profesorul Cosmin Ardelean este singurul consilier județean care și-a făcut, până în acest moment, public raportul de activitate. Ales pe listele USR în luna septembrie, profesorul a decis să fie transparent și să arate tuturor activitatea acestuia din instituția condusă de Dinu Iancu Sălăjanu.

Salajul liber Pub

Redăm integral raportul acestuia de activitate


𝑹𝒂𝒑𝒐𝒓𝒕 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆
30 𝒐𝒄𝒕𝒐𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 2020-31 𝒅𝒆𝒄𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 2020

𝑨𝒓𝒅𝒆𝒍𝒆𝒂𝒏 𝑪𝒐𝒔𝒎𝒊𝒏-𝑽𝒂𝒔𝒊𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒆𝒓 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏

𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒊𝒓𝒆𝒂 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏 𝑺𝒂𝒍𝒂𝒋
În data de 30 octombrie a avut loc ședința de constituire a Consiliului Județean Sălaj în legislatura 2020-2024, ședință la care am depus jurământul.

𝑨𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕𝒆𝒂𝒏
In cursul a celor doua luni de mandat din 2020, am participat la toate cele 4 ședințe ordinare, extraordinare sau de îndată.

În cadrul ședințelor de consiliu județean am susținut solicitările venite din partea Spitalului Județean de Urgență Zalău în ceea ce privește suplimentarea de personal ținând cont de contextul pandemic și de faptul că sistemul sanitar este pur si simplu sufocat în această perioadă.

Am solicitat luarea măsurilor necesare în vederea reabilitării unei porțiuni din DJ 109 în urma unor sesizări primite de la cetățenii județului Sălaj și am susținut proiecte ce țin de dezvoltarea infrastructurii rutiere din Sălaj cum ar fi: DJ 191C Crasna-Marin-Valcau, DJ109 P Camar- limita jud. Satu Mare, DJ 109 F Fodora-DN 1C.

𝑨𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒊𝒏 𝒄𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒊

Am fost ales membru în Comisia învățământ, sănătate, protecție socială, cultură, sport și tineret. Mentionez că am participat la toate ședințele de comisie și am prezentat două rapoarte de avizare din cadrul comisiei. Am fost desemnat membru în comisia de organizare ATOP. In aceasta calitate am participat la lucrările comisiei din luna decembrie.

𝑨𝒍𝒕𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒊 𝒓𝒆𝒍𝒆𝒗𝒂𝒏𝒕𝒆

De asemenea, pe perioada pandemiei, am demarat un program de audiențe online cu cetățenii județului Sălaj, am purtat discuții în teritoriu cu cetățeni ai județul în vederea identificării și reglementării unor probleme ale județului Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.