Candidații ALDE Sălaj susțin campania „Fără penali în funcții publice”

Navo cover cover cover

Candidații ALDE – Alianța Liberalilor și Democraților Sălaj susțin campania „Fără penali în funcții publice”. Valeriu Crișan face apel la toți zălăuanii pentru a sancționa prin vot derapajele politice ale unor formațiuni politice.

Salajul liber Pub

ALDE susține că votul sălăjenilor înseamnă pentru ei un vot de încredere și un mesaj că toate acțiunile începute până acum și cele propuse de ALDE trebuie duse la bun sfârșit.

Din echipa ALDE fac parte Valeriu Crișan, Opriș Traian, Pașca Claudiu-Dănuț, Almaș Ioan, Pop Ioan Paul, Ludovica Brebam și Șandor Alin Florin.

„Pe 27 septembrie vă încurajăm să mergeți la vot și să decideți dumneavoastră direcția pe care va merge spre dezvoltare județul Sălaj. Eu și echipa mea de consilieri vom respecta opțiunea dumneavoastră exprimată prin vot și vă asigurăm că seriozitatea și profesionalismul vor avea întâietate pentru Sălaj”, este mesajul liderului ALDE, Valeriu Crișan.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.