Când visele devin realitate! Povestea de succes a unui tânăr antreprenor din Sălaj care a început de la zero o afacere ce crește în fiecare zi

Navo cover cover cover

Mihai Alexandru Curea (23 ani), cunoscut de apropiați drept „Miță” este un tânăr din Poarta Sălajului, comuna Românași, care este un exemplu că atunci când îți dorești poți să depășești orice obstacol, iar visele devin realitate. Tânărul este un antreprenor de succes care a reșit să dezvolte o afacere ce crește de la o zi la alta.

Tânărul Mihai Curea visa încă de mic copil să aibă propria sa afacere. Încă de când avea doar câțiva ani desena propriul restaurant pe terenul pe care astăzi a dezvoltat MTZ Grill, o locație care atrage sute de clienți dornici să încerce bunătăți gusotase, gătite inclusiv cu produse realizate la noi, acasă, în Sălaj.

Mihai Curea a început să muncească de mic. După ce a absolvit cursurile Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, acesta a început să meargă alături de unchiul său la diferite evenimente și târguri cu rulota familiei unde vindeau diferite specialități din carne produse în Sălaj. Șocul său a fost atunci când unchiul său a trecut în lumea de dincolo. Atunci a și luat decizia să încerce ceva pe cont propriu.

Cu ajutorul părinților săi, cu banii strânși din tot ce a muncit și cu bani luați împrumut, de la zero, a început afacerea MTZ Grill, localul pe care pe viitor vrea să-l transforme în cea mai spectaculoasă locație de servit o gustare rapidă din județ. A deschis terasa și zona grill în luna mai a anului trecut, însă la început nu a mers totul așa cum și-a dorit. Nu s-a dat bătut și a încercat în fiecare zi să aducă îmbunătățiri și ceva nou, iar astăzi rezultatele se văd, având vânzări din ce în ce mai bune.

Pe lângă cunoscutele gustări rapide de tip fast-food, acesta prepară aici și produse realizate în măcelăria verișoarei sale – Cristina Galiș – precum micii sau crenvuștii care au mare trecere și în rulota aflată în Jibou, la barieră.

Tânărul are planuri mari de viitor, iar în cel mai scurt timp va începe să modernizeze toată zona unde deține astăzi MTZ Grill. Vrea să transforme locul de tip fast-food într-un restaurant plăcut visual, unde trecătorii să guste specialități făcute cu mult gust. Mai mult, acesta se gândește să deschidă și alte locații atât în Sălaj, cât și în județul Cluj.

Totodată, pe amplasamentul actual, aflat la intrarea în localitatea Poarta Sălajului, pe drumul european E81 spre Cluj-Napoca vrea să amenajeze o parcare de camioane ca în Occident, cu dușuri și loc de servit masa, cu atât mai mult cu cât, descărcarea traficului pe autostrada Nădășelu – Poarta Sălajului va fi chiar lângă locația sa.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.