Cabana de la poalele Meseșului – cum arată una dintre cele mai inedite locații din Sălaj unde poți să petreci un weekend de poveste

cover cover casador

Cabana Casa Vânătorului este unul dintre locurile spectaculoase din județul Sălaj unde poți să petreci un weekend de poveste cu prietenii sau familia.

Salajul liber Pub

Dacă vrei să te deconectezi de stresul cotidian, să uiți de agitația orașului sau doar să ieși cu prietenii într-un loc retras, în mijlocul naturii, atunci trebuie să știi că personalul de la Casa Vânătorului îți oferă o oază de liniște pentru un weekend de poveste.

Sitaută la ieșirea din localitatea Meseșenii de Sus, la poalele Meseșului, în zona unde erau vechile băi din comună cu apă sulfuroasă, Cabana Casa Vânătorului vă pune la dispoziție cinci camere amenajate în stil tradițional românesc, dar și un ciubăr cu apă fierbinte și o saună finlandeză realizată într-un mod mai inedit.

Cabana a fost dată în circuitul turistic abia anul trecut – 2020 – și este o locație foarte apreciată de turiști.

De remarcat că locația se închiriază doar integral, iar prețul variază în funcție de perioada de ședere. Pentru un weekend petrecut aici trebuie să scoți din buzunar aproximativ 2.000 de lei.

Mai multe detalii și poze găsiți pe pagina de facebook – Casa Vânătorului. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.