AUR Sălaj devine o forță politică. Gheorghe Călătan organizează cu succes filiala județeană

Navo cover cover cover cover

AUR Sălaj devine pe zi ce trece o forță politică la nivel de județ, în partid intrând zi de zi noi membri, oameni cu viziune, apreciați în comunitate, care își doresc o schimbare în bine a județului și a țării. Partidul este organizat cu succes de coordonatorul județean Gheorghe Călătan, cel care a reușit să-i unească pe toți oamenii de aur din Sălaj.

Salajul liber Pub

Contrar tuturor zvonurilor, coordonatorul AUR Sălaj, Gheorghe Călătan nu va candida la scrutinul din 9 iunie la nicio funcție în județul Sălaj, ci doar se ocupă de buna organizare a partidului, fiind un foarte bun strateg politic.

Salajul liber Pub

La ora actuală, Gheorghe Călătan are alături o echipă puternică din care fac parte Iulia Torge, în calitate de secretar general al AUR Sălaj și Sorin Șute, vicepreședinte și responsabil de Municipiul Zalău, respectiv Dumitru Ardelean, vicepreședinte.

Cei de la AUR se pregătesc să anunțe toți candidații, inclusiv la Primăria Zalău și la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Până în data de 4 aprilie, cei de la AUR vor avea stabiliți toți candidații ai partidului. La ora actuală, partidul are numeroase organizații în județ, este unitate deplină, iar tot mai mulți sălăjeni se îndreaptă spre AUR.

Cei de la AUR Sălaj transmit că au o colaborare instituțională foarte bună cu toți factorii de decizie din județ, cu toate instituțiile, iar pe data de 9 iunie, toată sfera politică din județ va avea o mare surpriză când va vedea scorul AUR, unul foarte bun pentru Sălaj, așa cum preconizează aceștia.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.