Antreprenorul Cristian Costina candidează din partea AUR pentru un loc de consilier județean în Sălaj

Navo cover cover

Antreprenorul Cristian Costina (38 ani) este oficial candidatul AUR pentru un loc de consilier județean în Consiliul Județean Sălaj. Acesta și-a depus candidatura pe data de 29 aprilie alături de echipa AUR Sălaj.

Salajul liber Pub

Cristian Costina s-a înscris în bătălia electorală după ce a demonstrat în mediul privat. Acesta susține valorile morale, religioase și unitatea românilor. A fost implicat mereu în campanii umanitare, dorind tot timpul să-și ajute semenii și să fie alături de sălăjenii aflați la nevoie.

Cristian Costina a fost implicat activ și în partid, în cadrul AUR. Acesta s-a ocupat de Caravana Medicală în județul Sălaj și a străbătut județul în lung și în lat, unde a stat de vorbă cu cetățenii, a aflat doleanțele acestora și a încercat mereu să găsească cele mai bune soluții.

„Cu speranță și încredere, pe 29 aprilie am intrat în cursa electorala pentru funcția de consilier județean la Consiliul Județean Sălaj alături de echipa Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Susțin valorile morale, valorile religioase și unitatea romanilor și cred cu tărie ca împreună putem sa contribuim la dezvoltarea județului nostru! Este nevoie de multă muncă și implicare, dar cu seriozitate si înclinare spre nevoile cetatenilor putem construi viitorul la care speram cu toți”, transmite Cristian Costina.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.