Până anul viitor, Jiboul va avea un bazin de înot modern

cover cover casador

Au început lucrările la construirea bazinului de înot din orașul Jibou. Lucrările sunt finanțate de Compania Națională de Investiții si se ridică la suma de 10 milioane de lei.

Salajul liber Pub

Termenul de finalizare al investiției este de 10 luni de la începerea lucrărilor, ceea ce înseamnă că undeva în februarie – martie 2022 Jiboul va avea un bazin de înot modern.

Mai mult, în zona unde este ampalsat se află și Stadionul Orășenesc „Rapid”, dar este în vizor și construirea unei săli de sport, ceea ce va însemna că orașul de pe Someș va avea o bază sportivă de excepție.

Dan Ghiurco, primar Jibou: „După trei ani de speranțe și așteptări, au început lucrările de construire a bazinului de înot. Termenul de execuție a lucrărilor este de 10,5 luni, iar valoarea investiției este de circa 10 mil lei.  Sunt convins că prin finalizarea proiectului practicanții acestui sport vor fi mulțumiți și mulți alții vor avea în curând șansa să descopere frumusețea înotului. Mulțumim conducerii Companiei Naționale de Investiții, autoritatea contractantă prin care se derulează această investiție”. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.