Alin Oros, omul care a schimbat în bine fața Transurbis, candidează la alegerile interne din PSD Zalău

Navo cover Navo cover

Alin Oros este directorul Transurbis, care cu sprijinul neîntrerupt al administratorului public din Zalău, Călin Forț și a primarului Ionel Ciunt a reușit să schimbe în bine fața transportului public în comun din Zalău. Acesta a reușit investiții importante în transportul în comun, precum modernizarea flotei de autobuze, inclusiv prin achiziția de autobuze electrice, cât și modernizarea totală a serviciului. Datorită programelor gândite de Alin Oros, acum călătorii au la dispoziție puncte fixe de achiziție de bilete și reîncărcare carduri de călătorie, dar și posibilitatea de a achiziționa bilete direct prin SMS de pe telefonul mobil.

În stațiile din oraș s-au montat și panouri informative electrice, care prezintă în timp real stadiul unei curse. Aceeași situație este și în autobuzele Transurbis, unde călătorii pot vedea în timp real harta cu traseul autobuzului și următoarea stație.

Alin Oros ne-a declarat astăzi că s-a înscris în bătălia pentru șefia PSD Zalău. Acesta a susținut că este candidat pentru funcția de vicepreședinte. Alin Oros nu a dorit să specifice dacă îl susține pe Teodor Bălăjel sau Călin Forț pentru funcția de președinte, dar ținând cont de sprijinul real primit de acesta de la administratorul public din Zalău, cel mai probabil votul său se va îndrepta spre Călin Forț pentru încă un mandat la conducerea PSD Zalău. Mai mult, Alin Oros a făcut echipă cu Călin Forț și la conducerea PSD Zalău încă din 2020.

„Eu sunt vicepreședinte încă din 2020. Îmi doresc continuitate și de aceea canidez la această funcție. Sunt independent, nu știu despre echipe nimic”, ne-a declarat Alin Oros.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.