A fost semnat contractul pentru modernizarea bulevardului din centrul Zalăului

Navo cover cover cover

A fost semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnico-economice în vederea reabilitării a două tronsoane din Bulevardul Mihai Viteazul

Salajul liber Pub

Astfel, astăzi, 7 iunie, a fost semnat contractul de elaborare a documentațiilor tehnico-economice, faza (SF) Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice din (DALI) Documentație de avizare a lucrarilor de intervenție, pentru obiectivul de investiții Modernizarea Bulevardului Mihai Viteazul.

Pentru acest obiectiv de investiții a fost asigurată finanțare prin Programul Național Anghel Salignny, urmând ca după întocmirea documentației menționate să fie depusă pentru semnarea contractului de finanțare. Termenul de elaborare a documentației este de 3 luni, iar firma care întocmește proiectul tehnic este SC Starcom Exim SRL.
Tronsoanele de bulevard care fac parte din cadrul acestui proiect sunt: Secțiunea 1, de la intersecția cu Piața Iuliu Maniu, până la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu (zona Scala) și Secțiunea 2, de la intersecția cu strada Lupului, până la ieșirea din municipiu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.