5 sportivi au reprezentat județul Sălaj la un important concurs național de tenis de masă între județe

Navo cover cover cover cover

Județul Sălaj a fost reprezentat de cinci sportivi la competiția Romanian Table Tenis Team Cup, o competiție națională între județe la tenis de masă.

Salajul liber Pub

Competiția a avut loc la finalul săptămânii trecute în Târgu Mureș. În total au fost 42 de echipe din toată țara, iar selecționata Sălajului s-a clasat pe poziția a 17-a.

Salajul liber Pub

Sălajul a disputat în faza grupelor meciuri cu județele Arad (înfrângere 3-1), Iași (victorie 1-3), Harghita (2-2), Mureș (înfrângere 3-1) și Cluj (victorie 3-1). În faza grupelor, Sălajul s-a clasat pe poziția a patra și a avansat în următoarea rundă unde a dat peste a doua selecționată a județului Cluj, care de altfel, a și ajuns campioana României. În acest tur, selecționata Sălajului a pierdut scor 4-0.

Selecționata Sălajului a fost formată din jucătorii Florin Petruș (categoria elite), Gelu Husa (categoria open), Alex Dimeny (categoria avansați) și Birtalan Attila respectiv Radu Dan la categoria hobby.

Competiția a fost câștigată de selecționata Cluj 2 din care face parte și Marchiș Maximilian, fostul număr 1 în clasamentul Federației Române de Tenis de Masă și jucător activ în Divizia A la Politehnica Cluj.

Selecționata Sălajului a fost sprijinită de sponsorul Olecom Prod SRL.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.