BOMBĂ: Ciunt schimbă din temelii conducerea SCM Zalău – cine va fi noul director și ce posturi noi apar

Navo cover cover cover cover

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a decis să schimbe din temelii modul de organizare al SCM Zalău și inclusiv conducerea echipei, cât și regulamentele de funcționare ale clubului.

Salajul liber Pub

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Zalău din 29 iulie sunt cinci proiecte de hotărâre ce vizează Sport Club Municipal Zalău. Două proiecte vizează modificarea regulamentului intern și de ordine interioară, un proiect vizează noua organigramă a clubului, iar celelalte două sunt cele mai de interes, prin care Ionel Ciunt vrea să aducă un suflu nou la SCM Zalău.

Salajul liber Pub

Primul proiect de hotărâre prevede aprobarea criteriilor de ocupare prin concurs sau examen a funcției contractuale de director executiv al clubului sportiv ”Sport Club Municipal Zalău” instituție publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Zalău, precum și a procedurilor privind selecția, numirea și eliberarea din funcția contractuală de conducere.

La ora actuală, funcția este deținută de Doru Marcel Țârle, care a fost delegat în această poziție din funcția de consilier al primarului Ciunt pe probleme sportive.

Cel mai interesant proiect vizează însă aprobarea și numirea unui Comitet Director al SCM Zalău. Din acest comitet vor face parte trei persoane, iar una dintre acestea se pare că este Alin Demle, cel care anul trecut a fost cu sufletul alături de echipă, dar a fost marginalizat de cei din conducerea clubului.

Comitetul Director al SCM Zalău va fi format din trei persoane, iar deciziile se vor lua cu votul majorității. Comitetul Director va avea putere de decizie atât asupra lui Doru Țârle, cât și a lui Alin Pop (manager secția fotbal), Marius Pașca (al doilea manager secția fotbal) și a lui Adrian Feher (manager secția volei).

Comitetul Director va fi cel care aprobă deciziile și schimbările în cadrul SCM Zalău, iar cei enumerați mai sus vor avea doar rol de execuție, nu și de decizie.

„Comitetul Director va fi format din trei persoane propuse și votate de către Consiliul Local Zalău în ședința din 29 iulie”, ne-a transmis Ionel Ciunt, primarul Zalăului.

De remarcat că vechea conducere a fost huiduită de galeria SCM Zalău la meciul de baraj cu Unirea Dej, iar apoi și jucătorii importanți care au fost la SCM Zalău au început să  dezvăluie modul grotesc în care s-a condus echipa. Au fost vizați în special Doru Țârle, la adresa căruia galeria a afișat un banner pe care scria „Doru Țârle nu-i isteț, Doru este un mistreț”, dar și Alin Pop căruia galeria i-a afișat un banner pe care scria „Alin Pop și alte nume de care fotbalul nu a auzit, să plece cum au venit”. În dizgrațiile iubitorilor de fotbal a ajuns și Alexandru Pura, directorul Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău, cel care a fost mereu omul din umbră, nu și-a asumat nicidoată decizii, deși acesta era cel care le dicta.

Acum, noul Comitet Director va fi principalul factor de decizie la SCM Zalău, iar din câte se pare, cel care va da tonul va fi Alin Demle, un om de sport asumat, care și-a dorit mereu promovarea în Liga a II-a și a fost mereu lângă echipă, deși a fost marginalizat de ceilalți conducători.

Comitetul Director va plăti cu funcția dacă SCM Zalău nu promovează la finalul sezonului în Liga a II-a.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.