26 de ani în slujba sălăjenilor! Fascinanta carieră a șefului de la Postul de Poliție Hereclean

Navo cover cover cover

Vasile Gorgan este un polițist devodat meseriei sale, îmbrăcând uniforma Statului Român de peste 26 de ani. Datorită rezultatelor sale din instituție, acesta a fost premiat de două ori de către șefii Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj, în anii 2005, respectiv 2018.

Salajul liber Pub

Vasile Gorgan este agent șef principal de poliție și în prezent șeful Postului de Poliție Hereclean. Este tată a doi copii și a ajuns la frumoasa vârstă de 49 de ani.

În Ministerul Afacerilor Interne lucrează de peste 26 de ani, toți petrecuți în mediul rural, iar de 18 ani este șeful Postului de Poliție Hereclean, o comună cu 3.800 de locuitori, compusă din șase localități. Înainte de a ajunge la Hereclean, acesta a muncit în perioada 1995 – 2003 la Postul de Poliție Sărmășag.

Poliţistul dă dovadă de respect faţă de cetăţenii în slujba cărora este şi îşi desfăşoară activitatea cu pasiune şi profesionalism, acestea fiind motivele pentru care încă nu s-a gândit la pensionare.

În anul 2005 a primit Placheta Polițist de Onoare, pentru rezultate foarte bune obținute în activitatea profesională. Tot pentru rezultatele bune obținute în activitatea profesională, polițistul a primit Placheta de Onoare și în anul 2018.

De-a lungul carierei a instrumentat peste 500 de dosare penale, majoritatea au avut ca obiect infracţiuni economice, furt, distrugere, la regimul circulaţiei rutiere, dar şi la regimul silvic.

Printre cazurile instrumentate se numără şi dosare penale pe linie economică – evaziune fiscală, precum și un dosar penal în care au fost cercetate cinci persoane, pentru infracțiuni de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în declarații, acestea fiind înaintate unităților competente cu propunere de trimitere în judecată.

Aproape în fiecare an de când este șeful postului de poliție a fost tutore profesional mai multor elevi de la Școlile de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj Napoca.

„Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj îi doresc multă sănătate, putere de muncă şi succes în continuare”, ne spune Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.