10 pe linie! Povestea unei tinere profesoare de matematică din Buciumi care a obținut cea mai mare notă la Examenul de Definitivat din Sălaj

Navo cover cover cover cover cover

Rezultatele la concursul de Definitivat al profesorilor au fost publicate astăzi. În județul Sălaj s-au înregistrat două note de zece, una la secția română și cealaltă la secția maghiară.

Salajul liber Pub

La secția română, media 10, cu punctaj maxim pe linie, a fost obținută de tânăra profesoară Paula Mocan. În vârstă de 22 de ani, tânăra profesoară de matematică la Școala Gimnazială numărul 1 din Buciumi a obținut nota 10 la lucrarea scrisă, cât și nota 10 la cele două inspecții, respectiv la portofoliu.

Salajul liber Pub

Paula Mocan a terminat Colegiul Național „Silvania” din Zalău, iar ulterior Facultatea de Matematică și Informatică de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, promoția 2021. Imediat după ce a finalizat cursurile de licență, tânăra a intrat în învățământ, primind catedra de matematică la Buciumi.

Tânăra susține că este foarte fericită de acest rezultat pentru că aceasta este încununarea muncii sale. Aceasta speră ca rezultatele bune ale sale să se regăsească ulterior și printre elevi.

„Rezultatul obținut este rodul muncii mele pe parcursul anilor, am muncit constant și sunt fericita ca această munca se vede in rezultate mele. Sper ca interesul meu să se vadă și de acum înainte, prin elevi”, ne spune tânăra Paula Mocan.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.