Povestea unei bătrânici de lângă Jibou care realizează portrete și tablouri din mărgele

cover cover casador

Cu migală și multă atenție, dar și cu foarte mult talent, tanti Margareta din Someș-Guruslău stă și împletește mărgele, reușind să realizeze o adevărată operă de artă – tablouri personalizate sau portrete. A fost căutat chiar și de către concurenții de la Exatlon sezonul 2, celebra emisiune de la Kanal D, pentru a le realiza un astfel de tablou.

Salajul liber Pub

Tanti Margareta, așa cum este cunoscută în comunitate, sau Margareta Muntean, așa cum scrie în buletin, are 65 de ani. Și-a dedicat foarte mulți ani din viața sa pentru a ajuta elevii, dar și cadrele didactice în procesul educațional, fiind secretara Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” din Jibou.

Salajul liber Pub

După ce s-a pensionat a luat în serios talentul său pentru artă, astfel că s-a apucat să realizeze tablouri din mărgele. O zi întreagă stă pentru a realiza un astfel de tablou, însă la final, ceea ce iese din mâinile ei se poate numi artă!

Lucrările sale sunt foarte apreciate de toți cei care au ocazia să le vadă, iar prețul este unul foarte accesibil, comparativ cu munca și dăruirea depusă pentru realizarea unui astfel de tablou.

Povestea acestia am aflat-o de la vicepriamrul Jiboului, Vlad Pașcalău, tânărul care promovează cât de mult poate atât zona turistică a Jiboului, cât și persoanele care realizează lucruri spectaculoase.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.