Zeci de sindicaliști vor protesta vineri în Zalău împotriva prefectului Virgil Țurcaș și a Guvernului

cover Salajul liber3

Sindicatul Cartel Alfa anunță că joi pornesc într-un miting uriaș împotriva Guvernului de coaliție al României. Mitingul va porni din orașul Baia Mare și se va finaliza la sediile partidelor din coaliția de guvernare – PNL, USR și UDMR.

Salajul liber Pub

Caravana protestatarilor se va opri vineri, 15 ianuarie la Zalău unde li se vor alătura sindicaliștii din oraș în frunte cu Laurențiu Ghiuruțan, președintele Sindicatului Cartel Alfa Sălaj.

Laurențiu Ghiuruțan ne-a declarat că se va scanda împotriva prefectului Virgil Țurcaș și împotriva Guvernului.

„Sigur că vor fi scandări împotriva prefectului, el este reprezentantul Guvernului în Sălaj”, spune Ghiuruțan.

Protestatarii se vor instala astfel vineri dimineața în fața sediului Prefecturii Sălaj începând cu ora 9.30.

Sindicaliștii sunt revoltați pe politica de AUSTERITATE a Guvernului – înghețarea a tot ce înseamnă salariu și pensie, dar și pentru lipsa posibilităților de negociere a contractelor colective de muncă.

Protestatarii sunt supărați și pe politica fiscală care dezvantajează lucrătorul, dar și pentru lipsa de RESPECT pe care liberalii o au față de legislați în vigoare.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Daa, iara li frica la romani ca daca nu lucreaza cineva o sa i dea afara.Ase si trebe.Cine are chef de munca sa munceasca, cine nu sa plece.Romania are cu 60% mai multi angajati la stat decat in vremea lui Ceausescu.Vrem numa salarii mari si daca se poate sa stam acasa si sa nu facem nimic.