Zalăul pierde cel mai bun viceprimar din istorie!

Navo cover Navo cover

Fazekas Nicolae a fost cel mai implicat, activ și dedicat viceprimar al Zalăului. Cu două clase față de celălalt vice din ultima legislatură – Teodor Bălăjel și cu aproximativ 12 clase mai bun decât ceilalți viceprimari care s-au perindat prin Primăria Zalău – Dana Coța, Dorel Labo și compania.

Fazekas Nicolae a fost votat de aproape 12% din zălăuani pentru a ocupa funcția de consilier local din partea UDMR și fiind propunerea maghiarilor pentru un nou mandat de viceprimar.

Cu o activitate intensă pentru dezvoltarea Zalăului, mereu deschis la orice propunere venită din partea zălăuanilor, Fazekas rămâne fără mandatul de consilier local după o decizie dată astăzi de instanța de judecată.

Judecătorii i-au valdiat mandatul pentru că a fost incompatibil. Interesant este că pentur fapta sa de incompatibilitate săvârșită în urmă cu cinci ani acesta a fost pedepsit și mandatul trecut când a rămas fără o parte din salariu.

De remarcat și faptul că nu a avut niciun folos material și nu a primit niciun ban pentru fapta de incompatibilitate în care a fost găsit acesta de către Agenția Națională de Integritate.

Din păcate, sunt primari condamnați în primă instanță care conduc orașe sălăjene, iar un viceprimar cum este Fazekas Nicolae rămâne fără funcție din cauza unei incompatibilități pentru care nu a primit nici măcar un leu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.