Zălăuanii se mobilizează pentru un amplu protest pe 30 iunie împotriva prețului la carburanți

Navo Navo cover

Zălăuanii se mobilizează pentru a participa la un amplu protest împotriva valului de scumpiri din România, în special la benzină și motorină. Astfel, zălăuanii se pregătesc să iasă pe 30 iunie în stradă, într-un număr cât mai mare, față de protestul precedent de duminică.

Salajul liber Pub

De această dată, organizatorii protestului transmit că depun toate actele necesare pentru autorizarea protestului, astfel încât totul să fie legal. Mai mult, aceștia au prezentat și traseul protestului. Se va porni tot din zona șoselei de centură, în coloană cu mașinile pe bulevard, se va opri în mai multe benzinării din oraș, iar apoi se vor strânge pe platoul de marmură, pentru a protesta în fața Prefecturii Sălaj – reprezentanții Guvernului în teritoriu.

„Pe data de 30 se anunță protest masiv în toată țara iar pentru că am dat tonul și am demonstrat că nu suntem niște huligani și știm să ne cerem drepturile, vreau să ne organizăm să depunem cerere la primărie și să stabilim demersul deoarece mai mult ca sigur de data aceasta mai multe persoane vor prinde curaj. Ora de început să fie ora 17:00 când mai multă lume iese de la lucru. Vă rog să invitați persoane care știți că ar fii dispuse să rupă o ora sau două din timpul lor pentru a-și cere drepturile”, este mesajul organizatorului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.