Zacuscă de păstrăv – un produs delicios pentru postul Crăciunului, disponibil și în magazinele Unicarm din Zalău

Navo cover cover cover

Zacusca de păstrăv este o rețetă unică, tradițională și atestată din Nord-Vestul României, a celor de la Truit Aqua. Zacusca de păstrăv 100% naturală, certificată ca produs tradițional este acum disponibilă pentru achiziționare și pentru sălăjeni. Zacusca de păstrăv este un produs delicios și poate fi folosit și în rețetele culinare din postul Crăciunului.

Salajul liber Pub

Cei pofticioși pot achiziționa produsele de la Truti Aqua direct online, de pe site-ul www.truitaqua.ro. Acum, în perioada Postului, produsul poate fi găsit și pe rafturile magazinelor Unicardm din Zalău.

Rețeta unică de zacuscă de păstrăv îmbină carnea savuroasă și apetisantă cu ardeii capia copți în jar, care potențează și mai mult gustul intens de pește condimentat cu cele mai alese mirodenii.

Zacusca de păstrăv produsă de Truit Aqua este realizată din păstrăv crescut în fermă proprie. Cei de la Truit Aqua produc un pește calitativ, gustos și hrănitor deopotrivă. Un păstrăv pur, scăldat în apele curate ale râului Tur, crescut și hrănit cu grijă faţă de mediu, sănătatea acestuia și cea a consumatorilor.

Pe lângă zacusca de păstrăv, aceștia mai au disponibil spre achiziție și păstrăv afumat, cât și păstrăv file. Pentru cei de la Truit Aqua cel mai important aspect este sănătatea păstrăvului, astfel încât gustul să fie unul mereu puternic și proaspăt.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.