Vorbind agramat, un candidat al PNL Sălaj jignește un alegător: „măi nimeni în drum, tu vorbești”

Navo cover cover

Candidatul PNL la funcția de primar în Chieșd, Ioan Cătană, fost primar PSD, a început să-l jignească public pe un locuitor al comunei care nu a fost de acord cu faptul că acesta a migrat de la PSD la PNL.

Salajul liber Pub

Candidatul PNL folosește un limbaj de lemn, foarte agramat, așa că vom lăsa aici textul integral postat de acesta, iar noi vom selecta doar câteva secvențe pe care le vom „traduce” pentru a putea înțelege toată lumea mesajul liberalului.

Traducere: „Măi neavenitule, tu ce ai făcut la viața ta? Câtă bunăstare ai adus pentru comunitatea asta măi nimeni în drum. Tu vorbești? Mi-ar fi rușine. Nu am pretenții de la unul ca tine să mă aprecieze pentru că tu nu te știi aprecia pe tine, defapt, nici nu ai pentru ce să te apreciezi”.

Mesajul integral: „MAI NEAVENITULE TU CE AI FACUT LA VIATA TA, TU TRIMITI OAMENI CARE A MUNCIT PENTRU COMUNITATEA LOR 50 DE ANI SA MEARGA LA CERSIT, NU TIE RUSINE. CITA BUNASTARE AI ADUS PENTRU COMUNITATEA ASTA MAI NIMENI IN DRUM,TU VORBESTI.MIAR FI RUSINE DE MINE IN PRIMUL RIND SA VORBESC ASA DESPRE UN OM CARE ESTE APRECIAT DE COMUNITATE PENTRU CEA CE A FACUT PENTRU EI SI SA STAI LINISTIT CA VOI CISTIGA ALEGERILE LOCALE DIN ACEASTA TOAMNA.NU AM PRETENTIA DE LA UNUL CA TINE SA MA APRECIEZI CA NU TE STII APRECIA PE TINE, DE FAPT NICI NU AI PENTRU CE. CA SA STII SI TU DACA TOT TE BAGI CA MUSCA IN LAPTE UN LUCRU.UN PRIMAR CORECT NU FACE POLITICA NU MINTE, SI NU FURA, PRIMARUL LUCREZA PENTRU CETATENI LUI.”

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.