Vlad Pașcalău, viceprimarul pus pe treabă pentru dezvoltarea Jiboului

Navo cover cover cover

Vlad Pașcalău (30 ani), cel mai tânăr ales local din Jibou și unul dintre cei mai tineri din județul Sălaj a primit toată încrederea și susținerea primarului din orașul de pe Someș, Dan Ghiurco și a fost ales în toamna anului trecut viceprimarul Jiboului.

Tânărul viceprimar a încercat, și a și reușit, să demonstreze că a fost pus în această funcție pe merit, demontând astfel toate zvonurile. Vlad Pașcalău reușește să performeze la conducerea Primăriei Jibou și să se impună ca un adevărat lider ori de câte ori a fost cazul.

Vlad Pașcalău este preocupat și de bunul mers al lucrărilor din oraș, astfel că de cele mai multe ori, fie că e vineri seara sau duminică dimineața, el se află în oraș pentru a verifica stadiul lucrărilor și al investițiilor.

Tânărul ales local se deplasează mereu în oraș pentru a verifica ceea ce muncesc firmele contractate de Primărie pentru a înfrumuseța orașul. Zilele trecute, acesta a fost responsabil cu noile marcaje rutiere din oraș, dar și cu înfrumusețarea nu doar a zonei centrale, ci a întregului oraș. Acesta a supravegheat de aproape modul în care se realizează marcajele rutiere, să fie cât mai durabile și cât mai bine realizate. Mai mult, zi de zi, tânărul viceprimar controlează echipajele care se ocupă de curățenia orașului, astfel încât Jiboul să capete un aer proaspăt, curat și modern.

De remarcat că orașul Jibou este cel mai vizitat din județul Sălaj, grație Grădinii Botanice unde trec pragul anual, conform datelor Institutului Național de Statistică, peste 80.000 de turiști, cu 60.000 mai mult decât obiectivele turistice din Zalău.

Planurile de viitor sunt mari, iar Vlad Pașcalău susține că va fi mereu alături de primarul Dan Ghiurco pentru a susține în continuare dezvoltarea durabilă a urbei de pe Someș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.