Vlad Pașcalău, președintele tinerilor PSD-iști din Sălaj a participat la alegerile din TSD Călărași

Navo cover Navo cover

Președintele Organizației de Tineret a PSD Sălaj, Vlad Pașcalău a participat aseară la un super eveniment organizat de tinerii din PSD Călărași. Peste 500 de tineri s-au întâlnit ieri seară pentru a alege noul președinte al TSD Călărași. Omolgul lui Pașcalău din județul Călărași a fost ales Ionuț Stan, un prieten al tinerilor sălăjeni.

„Seară de vis la Călărași, unde prietenul meu Ionuț Stan a fost ales Presedinte al TSD Călărași de peste 500 de tineri care imbratiseaza valorile social-democrate”, susține Vlad Pașcalău.

Liderul TSD Sălaj susțin că pe Ionut Stan l-a cunoscut la consiliul politic național al TSD România din luna mai de la Jibou, iar la școala politică de vară organizată la Costinești a întâlnit echipa extraordinară TSD Calarasi.

„Am legat prietenii, am cunoscut oameni de Încredere, oameni valorosi cu care Partidul Social Democrat se mândrește! Îi doresc mult succes in noua functie și il sfătuiesc sa țină mereu fruntea sus, să nu se abată de la principiile morale care l-au ghidat pana acum in viața si sa nu uite ca un lider adevarat se cunoaște dupa oamenii pe care ii are alături”, transmite Vlad Pașcalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.