Vinoteca Fort Silvan din Zalău – „imperiul vinului sălăjean”

cover cover casador

Vinoteca Fort Silvan din cartierul zălăuan Brădet este locul de unde sălăjenii pot achiziționa o gamă largă de vinuri de calitate superioară, toate cu același secret – sunt produse în Sălaj după rețete și practici de înaltă calitate.

Salajul liber Pub

Imediat după ce au amenajat podgoria de la Camăr, acolo unde turiștii pot degusta vin dinrect din cramă, dar pot gusta și mâncare tradițională de la pensiunea celor de la Fort Silvan, antreprenorii s-au gândit să le ofere și zălăuanilor șansa de a achiziționa vin de înaltă calitate, fără a se mai deplasa la Camăr.

Astfel, a fost pus pe picioare magazinul Fort Silvan din Zalău, cartier Brădet, strada Gheorghe Doja, numărul 89, mai sus de Codiflor. Aici, cei de la podgoria din Camăr au adus vinuri de calitate superioară, la un raport preț-calitate de invidiat. Vinul este proaspăt iar stocul se reînoiește foarte des.

De remarcat că la Vinoteca din Zalău se poate achiziționa vin îmbuteliat, dar și vin vrac. Vinul este același cu cel pe care îl poți degusta în cramele de la intrare din satul Camăr. Mai mult, planurile de viitor sunt mari, iar aici se vor găsi în curând numeroase sortimente de vin, toate produse și îmbuteliate în județul Sălaj!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.