VIDEO. Un tânăr legitimat la SCO Jibou a câștigat locul întâi la proiectul Școala Generației Unificate

Navo cover cover cover

Tudor Merca (14 ani), sportiv legitimat la SCO Jibou, a obținut alaltăieri locul întâi la categoria de vârstă 2009 în cadrul proiectului educațional „Școala Generației Unificate”, realizat cu Fundația Special Olympics România.

Salajul liber Pub

Cei de la SCO Jibou transmit că este o realizare remarcabilă și „suntem siguri că eforturile și dedicarea ta au fost pe deplin recompensate”.

 „Participarea și succesul tău în acest proiect evidențiază talentele și abilitățile tale remarcabile, precum și angajamentul tău față de educație și incluziune. Este demn de laudă faptul că ai pus în aplicare valorile de respect, cooperare și echitate, care sunt promovate de Special Olympics. Ești un exemplu inspirațional pentru toți colegii tăi și pentru comunitatea în care te afli. Continuă să muncești din greu și să urmărești visele tale, iar succesul va continua să vină în viața ta. Ne mândrim cu tine și îți dorim mult succes în toate proiectele și competițiile viitoare! Bravo, Merca Tudor”, transmit cei din conducerea SCO Jibou.

Tudor Merca este unul dintre tinerele speranțe ale sportului sălăjean, în special pentru cei de la SCO Jibou.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.