VIDEO. Un altfel de botez în Sălaj

Navo cover cover

La cunoscuta cabană din Sălaj – Black Points – una dintre cele mai de lux din România – a fost organizat în weekendul trecut un altfel de botez, unul care să iasă din tiparele obișnuite și să le ofere invitaților numeroase oportunități de distracție. De la piscină, la jacuzzi încălzit, la un loc de grătar profesionist cu o echipă de chefi aleși special pentru eveniment, până la jocuri de lumini profesioniste și un loc de petrecere cu ring de dans, totul a fost gânidt astfel încât invitații să se simtă extraordinar.

Salajul liber Pub

Cei care au dorit au putut înopta în cele zece camere de lux, care oferă condiții de înaltă calitate. În total, cabana dispune de 31 de locuri de cazare în camere spațiaose, bine gândite, cât și numeroase alte oportunități de petrecere, un living uriaș, o terasă cu jocuri de lumini, o piscină încălzită, un jacuzzi disponibil chiar și iarna cu apa încălzită la peste 37-38 de grade și multe alte facilități. De remarcat că la acest botez preparatele culinare au fost realizate de celebrii chefi din Cluj de la Express Catering.

Locația a fost gândită drept una de lux, care să satisfacă nevoia chiar și celor mai pretențioși clienți. În această perioadă, locația se poate închiria la un preț de 7.000 de lei pe weekend, ceea ce înseamnă acces la toate facilitățile cabanei. 7.000 de lei, transpus în preț de weekend înseamnă 3.500 de lei pe noapte, adică 115 lei/persoană/noapte, dacă locația este închiriată integral.

Detalii puteți obține la telefon 0745538651 sau pe facebook și instagram – Black Points. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.