VIDEO. Spectacol în tribune la meciul de baraj. SCM Zalău, susținută de două galerii

cover cover casador

Meciul dintre SCM Zalău și Unirea Dej a fost primul disputat în reședința Sălajului cu spectatori, astfel că Stadionul Municipal a fost plin de public.

Salajul liber Pub

Iubitorii fotbalului nu au urmărit meciul doar de pe stadion. Așa se face că dincolo de garduri se mai aflau numeroși susținători ai celor două formații.

În stadion, Unirea Dej a deplasat, conform organizatorilor o galerie formată din 50 de persoane, atât cât li s-a permis accesul în incinctă, în timp ce galeria celor de la SCM Zalău din interiorul stadionului a numărat, conform liderului de galerie, 22 de persoane.

Adevăratul spectacol a fost însă dincolo de gard, acolo unde ambele echipe au avut galerie. Unirea Dej a avut peste o sută de fani care o încuraja de pe gard, scandând la unison cu cei din incincta stadionului, în timp ce SCM Zalău a avut o altă galerie, care a susținut și în trecut echipa și nu a fost inventată din ordinul unui director din Primăria Zalău.

Spectacolul a fost unul garantat, însă fanii Dejului au dominat fondul sonor al partidei, iar la final au sărbătorit pe străzile Zalăului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.