VIDEO. Singur împotriva tuturor: alianța PSD-PNL din Sălaj a respins un amendament pentru finanțarea cluburilor sportive de copii și juniori

Navo cover cover cover

Consilierul USR Sălaj, Cosmin Ardelean a cerut votarea unui amendament privind finanţarea sportului de performanță categoria juniori. Un astfel de proiect a fost votat, dar se preciza clar că se pot aloca resurse financiare doar pentru secția „handbal”. Consilierul USR Sălaj a solicitat înlocuirea cuvântului „handbal” și posibilitatea ca toate cluburile de copii și juniori să primească finanțare de la Consiliul Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Alianța PNL-PSD și UDMR a respins amendamentul propus de consilierul județean al USR Sălaj cu voturi împotrivă.

Cosmin Ardelean explică faptul că în proiect este specificat că finanțarea se face doar pentru ramura handbal, astfel că pentru o altă disciplina sportivă nu se poate depune proiect pentru obținerea finanțării, ceea ce este total inechitabil.

Consilierul județean USR PLUS a atras atenția că este injust ca altor ramuri sportive să le fie îngrădită posibilitatea de a depune proiecte de finanțare și că trebuie oferite șanse egale tuturor disciplinelor sportive.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.